Hur vi jobbar

Sunda företag har en sund ekonomi, så enkelt är det. När man har ordning och reda på sin ekonomi, är det betydligt enklare att driva och utveckla sitt företag. Krona Stockholm AB är en fullservicebyrå, vilket innebär att vi sköter allt från ax till limpa åt våra kunder inom våra tjänsteområden redovisning, skatt, affärsjuridik, lön och personal. Så att ni kan ägna er åt att få verksamheten att växa och må ännu bättre.

Vårt kontor ligger i vackra sekelskifteslokaler centralt i Stockholm.

Kronas fokus är att hjälpa dig som kund med allt inom redovisning, skatt, juridik, lön och personal på ett effektivt och smart sätt. Vi arbetar som ditt företags ekonomiavdelning och som sådan är vi alltid nåbara.

Vi arbetar framförallt i det molnbaserade systemet Marathon. För våra löneuppdrag arbetar vi i Hogia Lön+.

Du som kund får del i hela Kronas kontaktnät och samlade kunskaper. Vi utbildar oss kontinuerligt och håller oss ständigt uppdaterade vad det gäller nya lagar och praxis.

Att bli kund

Personligt möte

När ni kontaktar Krona för att höra vad vi kan erbjuda bokar vi in ett personligt möte. Under detta möte presenterar vi Krona, vilka vi är och vilka tjänster vi har. Ni berättar om ert företag och om vilket samarbete som ni skulle vilja ha. Vi går igenom era rutiner och pratar om antal volymer, t ex gällande anställda, kundfakturor och leverantörsfakturor.

Förslag

Efter det första mötet presenterar vi ett förslag på hur samarbetet skulle kunna se ut, vilka typer av rapporter som ni kan ta del av för att följa utvecklingen i ert företag samt en prisuppskattning. Allt utgår från att ni som kund skall få en helt skräddarsydd lösning som passar just ert företag bäst.

Uppstart

Om ni accepterar förslaget påbörjar vi vårt samarbete. Ni får träffa era kontaktpersoner inom redovisning, skatt, juridik samt era kontaktpersoner för lön och personal. Vi har en tydlig tidsplan för igångsättandet där olika aktiviteter beskrivs, allt för att det skall bli en så smidigt uppstart som möjligt.
Välkommen till oss på Krona!